MAJO­NEESI AQUA­FABASTA

Majoneesi aquafabasta eli säilykekikherneiden liemestä valmistuu nopeasti sauvasekoittimella. Olisitko arvannut, että superherkullisen vegaanisen majoneesin tekeminen on näin helppoa?

Annoskuva reseptille majoneesi aquafabasta

MAJO­NEESI AQUA­FABASTA

Ainekset:

  • ½ dl aquafabaa eli säilykekikherneiden lientä
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 2 tl dijon-sinappia
  • ½ tl suolaa
  • 2 ½ dl rypsiöljyä

Valmistus:

  1. Mittaa kaikki ainekset kapeaan ja korkeareunaiseen astiaan, esimerkiksi sauvasekottimen omaan kulhoon.
  2. Laita sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä ja nosta hitaasti ylös laitteen koko ajan käydessä. Sauvasekoittimen tultua pinnalle majoneesi on valmista.
  3. Käytä sellaisenaan tai erilaisten kastikkeiden pohjana.

Vinkit!

Kokeile majoneesin maustamiseen esimerkiksi valkosipulia tai tuoreita yrttejä. Myös curryjauhe, marjat, savupaprikajauhe, kurkkusalaatti, chili ja sahrami sopivat loistavasti majoneesin mausteeksi.

reseptitkastikkeet
aquafabasinappisitruuna

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit