JOULUI­SET HÄVIKKI­TOASTIT

Jouluisiin hävikkitoasteihin saa näppärästi käytettyä jouluruokien tähteitä. Esimerkiksi seitankinkku punasipulihillokkeen ja punajuuren kanssa ovat mitä mainioimmat toastin täytteet.

Annoskuva reseptille jouluiset hävikkitoastit

JOULUI­SET HÄVIKKI­TOASTIT

Ainekset:

  • paahtoleipää
  • margariinia
  • sinappia
  • kasvipohjaista juustoa siivuina tai raasteena
  • seitankinkkua
  • punasipulihilloketta tai marinoituja punasipuleita
  • kypsiä punajuurisiivuja tai rosollia

Valmistus:

  1. Tarvitset kaksi leipää yhteen toastiin. Voitele leivät molemmilta puolilta margariinilla. Voitele sitten leipien sisäpuolet sinapilla.
  2. Täytä toinen puolikas juustolla, seitankinkulla, punasipulihillokkeella ja punajuurisiivuilla. Paina toinen leipä kanneksi sinappipuoli alaspäin.
  3. Paista leivät toasteiksi esim. vohveliraudassa tai paisinpannulla lastan avulla leipää painaen.
  4. Leikkaa toast kulmasta kulmaan puoliksi ja tarjoile.

Vinkit!

Hävikkitoastien täytteeksi sopii moni muukin jouluinen ruoka, kuten mätidippi ja porkkala, rosolli, sienisalaatti sekä erilaiset vegejuustot ja kasvikset.

reseptitleivät
punajuuripunasipuliseitantoast

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit