TOM YUM -PERUNA­SALAATTI

Tom yum -perunasalaatti vie ajatukset Aasiaan! Superherkullinen ja ihanasti uudenlainen perunasalaatti sopii niin arkeen kuin juhlaan – varsinkin hernis-katkarapujen kanssa tarjoiltuna.

Annoskuva reseptille tom yum -perunasalaatti

TOM YUM -PERUNA­SALAATTI

Lautanen ja aterimet ikoni
4-6 annosta
kello
1 h

Ainekset:

  • 1 kg perunoita
  • suolaa
  • 1 punasipuli
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku korianteria
  • pari kourallista ituja tai silmuja
  • hernis-katkarapuja

Tom yum -salaatinkastike:

  • 2 dl kasvipohjaista majoneesia
  • 1 dl kookoskermaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 limen kuori (ryppylimetin, jos saatavilla)
  • 2 rkl limen mehua
  • 2 rkl kasvipohjaista tom yum -tahnaa
  • ½ rkl vegaanista kalakastiketta
  • ½ tl suolaa

Valmistus:

  1. Keitä perunat kypsiksi kuorineen. Anna jäähtyä.
  2. Tee kastike perunoiden jäähtyessä. Sekoita majoneesi ja kookoskerma keskenään. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarkista maku.
  3. Kuori ja paloittele jäähtyneet perunat. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Hienonna korianteri.
  4. Sekoita perunoiden joukkoon sipulit, kirsikkatomaatit, korianteri, idut ja kastike. Tarjoile hernis-katkarapujen kanssa.
reseptitsalaatit
aasialainenidutkirsikkatomaattikorianterilimeperunapunasipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit