TOFU­RICOTTA

Tofuricotta on kasvipohjainen versio ricotta-tuorejuustosta. Se on helppo tehdä vain muutamasta raaka-aineesta ja maku on todella hurmaava. Tofuricotta sopii esimerkiksi leivälle levitteeksi, kulhoruokiin ja erilaisiin pastoihin.

Annoskuva reseptille tofuricotta

TOFU­RICOTTA

Ainekset:

  • 400 g maustamatonta tofua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa

Valmistus:

  1. Ota tofu pois pakkauksestaan, kääräise se puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen ja laita painon alle 15-30 minuutiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
  3. Kuutioi puristettu tofu ja laita tehosekoittimeen. Lisää muut aineet ja surauttele ricottamaiseksi tahnaksi.
  4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.
reseptitpienet herkut
ravintohiivahiutaleetsitruunatofuvalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit