Seitanquesadillat ovat maukas ja nopea ruoka, joihin voi upottaa vaikkapa joulusta yli jääneen seitankinkun. Meksikolaishenkisissä quesadilloissa maistuu myös paprika ja salsa.
SEITANQUESADILLAT
Ainekset:
- seitania tai seitankinkkua
- paprikaa
- tortillalettuja
- salsaa
- kasvipohjaista juustoraastetta
- (säilöttyjä tai tuoreita jalapenoja)
Valmistus:
- Leikkaa seitan tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Pilko paprika.
- Ota tortillalettu työpöydälle eteesi. Levitä puolikkaalle salsaa ja ripottele päälle juustoraastetta, seitania, paprikaa ja halutessasi jalapenosiivuja. Taita toinen puoli kanneksi.
- Paista quesadillaa kuivalla kuumalla pannulla, kunnes se on kauniisti ruskistunutta. Käännä ja ruskista myös toiselta puolelta.
- Leikkaa puoliksi ja tarjoile esimerkiksi salsan, guacamolen tai fraichen kanssa.
reseptitpääruoka
jalapenopaprikaseitantexmextortilla