Kebabtortillat täytetään vegekebabilla, kasviksilla ja maukkailla kastikkeilla. Helppo arkiruoka maistuu koko perheelle.
KEBABTORTILLAT
Ainekset:
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 1/2 kurkku
- 1 ruukku jääsalaattia tai muuta lehtisalaattia
- 200-300 g vegekebabia
- 1 rkl öljyä
- jalapenoviipaleita
- kebabkastiketta (esim. Görans tai Pirkka)
- valkosipulikastiketta (esim. Hesburger)
- 8 tortillalettua
Valmistus:
- Aloita pilkkomalla kasvikset. Kuutioi tomaatit. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja leikkaa siivuiksi. Revi jääsalaatti käsin pienemmiksi paloiksi.
- Paista vegekebab pannulla öljyssä rapeaksi, mutta varo paistamasta liikaa, jotta se pysyy mehevänä.
- Kata pöytään kasvikset, vegekebab, jalapenoviipaleita ja kastikkeet. Lämmitä tortillat ja laita tarjolle. Jokainen ruokailija voi täyttää oman tortillansa makunsa mukaan.
Vinkit!
Viimeistele halutessasi makuelämys tuoreilla yrteillä. Sitruunabasilika, tavallinen basilika tai korianteri sopivat hyvin näihin tortilloihin!
reseptitpääruoka
alle 30 minarkiruokakurkkupunasipulisalaattitomaattitortillavegekebab