SAVU­TOFU­PEKONI

Savutofupekoni on mainio kasvipohjainen vaihtoehto pekonille. Savuisa ja makoisa vegepekoni valmistuu näppärästi savustettua tofua käyttämällä.

Annoskuva reseptille savutofupekoni

SAVU­TOFU­PEKONI

Lautanen ja aterimet ikoni
2 annosta
kello
30 min

Ainekset:

  • 200 g savutofua
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl ruskeaa siirappia
  • 1 tl paprikajauhetta
  • n. 2 rkl rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus:

  1. Ota savutofu pakkauksesta ja painele kuivaksi puhtaalla keittiöpyyhkeellä tai talouspaperilla. Leikkaa tofu ohuiksi siivuiksi juustohöylällä.
  2. Sekoita soijakastike, siirappi ja paprikajauhe keskenään.
  3. Kuumenna paistinpannu ja paista tofusiivuja hetki molemmilta puolilta enimpien nesteiden haihtumiseksi. Lisää sitten loraus öljyä ja ruskista molemmin puolin. Tee tämä tarvittaessa useammassa erässä, jos tofut eivät mahdu pannulle kerralla.
  4. Lisää pannulle maustekastike ja sekoittele, jotta se tarttuu kaikkialle savutofuihin. Paista vielä hetki.
  5. Nosta jäähtymään ja käytä pekonin tapaan.

Herkullisia reseptejä, joihin voit käyttää savutofupekonia:

reseptitraaka-aineet
tofu

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit