Nakkicroissantit ovat hauska versio klassisista nakkipiiloista ja ne onnistuvat vallan mainiosti täysin vegaanisina. Valmista croissanttaikinaa käyttämällä leipominen on helppoa ja nopeaa.
NAKKICROISSANTIT
Ainekset:
- 1 prk croissant-tuoretaikinaa (Danerolles)
- vegaanista juustoraastetta
- 6 vegaanista nakkia
- voiteluun kaurajuomaa
- pinnalle oreganoa ja seesaminsiemeniä
- tarjoiluun ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia
Valmistus:
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Avaa croissantpurkki ja erottele kolmiot toisistaan.
- Laita kolmioiden leveään päähän hieman juustoraastetta ja aseta nakki sen päälle. Kääriä croissantit sarviksi ja laita leivinpaperin päälle uunipellille.
- Voitele nakkipiilot kaurajuomalla ja ripottele päälle oreganoa ja seesaminsiemeniä.
- Paista 10-12 minuuttia tai kunnes kauniin kullanruskeita. Tarjoile lämpiminä ketsupin, sinapin ja kurkkusalaatin kanssa.
reseptitsuolaiset leivonnaiset
kasvisnakkivappu