Mämmirahka on tämän pääsiäisen hittijälkkäri! Vegaanisena loistavasti onnistuva herkku on raikas vaihtoehto perinteiselle tavalle nauttia mämmiä.
MÄMMIRAHKA
Ainekset:
- 1 dl vegaanista vispikermaa
- 2 dl vaniljan makuista Alpro Greek style “rahkaa”
- 1 dl mämmiä
- 2 tl kaakaojauhetta
- (tummaa suklaata)
Valmistus:
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Vatkaa joukkoon vegaaninen rahka. Lisää mämmi ja kääntele sekaan. Mausta kaakaojauheella.
- Laita jääkaappiin toviksi tekeytymään.
- Halutessasi voit koristella annokset raastetulla tummalla suklaalla.
- Mämmirahka säilyy jääkaapissa hyvänä pari päivää.
reseptitjälkiruoat
mämmipääsiäinen