MÄMMI­RAHKA

Mämmirahka on tämän pääsiäisen hittijälkkäri! Vegaanisena loistavasti onnistuva herkku on raikas vaihtoehto perinteiselle tavalle nauttia mämmiä.

Annoskuva reseptille mämmirahka

MÄMMI­RAHKA

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
15 min

Ainekset:

  • 1 dl vegaanista vispikermaa
  • 2 dl vaniljan makuista Alpro Greek style “rahkaa”
  • 1 dl mämmiä
  • 2 tl kaakaojauhetta
  • (tummaa suklaata)

Valmistus:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Vatkaa joukkoon vegaaninen rahka. Lisää mämmi ja kääntele sekaan. Mausta kaakaojauheella.
  3. Laita jääkaappiin toviksi tekeytymään.
  4. Halutessasi voit koristella annokset raastetulla tummalla suklaalla.
  5. Mämmirahka säilyy jääkaapissa hyvänä pari päivää.
reseptitjälkiruoat
mämmipääsiäinen

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit