PUOLUKKA­RAHKA

Puolukkarahka on syksyn helpoin jälkiruoka. Raikkaan ja mukavan kirpsakan rahkan voi tehdä niin tuoreista kuin pakastetuistakin marjoista.

Annoskuva reseptille puolukkarahka

PUOLUKKA­RAHKA

Lautanen ja aterimet ikoni
Kuudelle
kello
15 min

Ainekset:

  • 2 ½ dl kasvipohjaista vispikermaa
  • 4 dl puolukoita
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 2 ½ dl kasvipohjaista rahkaa (Alpro Greek Style)

Valmistus:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Murskaa puolukoita haarukalla ja sekoita joukkoon sokeri, vaniljasokeri ja rahka.
  3. Yhdistä seokset ja laita puolukkarahka jääkaappiin tekeytymään vähintään puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.
reseptitjälkiruoat
puolukka

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit