Mangodippi on erinomainen soossi esimerkiksi vegenugeteille, dippikasviksille tai sipseille. Dippikastike toimii niin tulisena kuin mietonakin versiona.
MANGODIPPI
Ainekset:
- 1 – 1 ½ dl mangososetta (valmista tai tuoreesta mangosta tehtyä)
- 1 dl vegaanista (chili)majoneesia
- 1 dl kasvipohjaista fraichea
- ½ limen mehu
- (suolaa)
Valmistus:
- Jos käytät tuoretta mangoa, niin kuori ja kuutioi se. Soseuta esimerkiksi sauvasekoittimella.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
- Laita kastike jääkaappiin tekeytymään hetkeksi ennen tarjoilua.
Vinkit!
Voit tehdä mangodipin myös maustamattomasta majoneesista ja maustaa sen srirachalla tai tabascolla. Kastike maistuu hyvältä myös ilman chililisäystä. Resepti toimii myös paprikamajoneesiin tehtynä.
reseptitkastikkeet
limemango