BRAAT­VURSTI­SÄMPYLÄT

Braatvurstisämpylät ovat mainiota bilepurtavaa ja maistuvat myös brunssilla ja vaikkapa retkieväänä. Saksalaishenkisissä sämpylöissä on täytteenä myös dijon-sinappia, hapankaalia ja cocktailkurkkuja.

Vegebraatvurstit pääsivät sipulin kanssa olutkylpyyn ja sitten sämpylöiden väliin hodarityyliin. Oluessa hauduttaminen sopii sipulille ja miedon mausteiselle makkaralle tosi hyvin ja lopputulos on hauskan oktoberfestimäinen, varsinkin kun sämpylän väliin nakkaa myös hapankaalia ja pikkukurkkuja.

Annoskuva reseptille braatvurstisämpylät

BRAAT­VURSTI­SÄMPYLÄT

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
50 min

Ainekset:

Oluessa haudutetut bratwurstit ja sipulit:

  • 2 sipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl kuminaa
  • 4 vegaanista braatvurstia
  • 1 tlk lager-olutta (alkoholiton käy myös hyvin)

Lisäksi:

  • 4 sämpylää
  • täysjyvä dijon-sinappia
  • hapankaalia
  • cocktailkurkkuja

Valmistus:

  1. Valmista ensin oluessa haudutetut braatvurstit ja sipulit. Kuori sipulit, halkaise ne ja leikkaa siivuiksi.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita noin kymmenisen minuuttia. Lisää braatvurstit pannulle ja kaada olut perään. Hauduta sipuleita ja makkaroita miedolla lämmöllä puolen tunnin ajan.
  3. Nouki braatvurstit pannulla ja grillaa ne halutessasi. Voit myös jättää tämän vaiheen välistä.
  4. Kuumenna sämpylät ja halkaise ne. Voitele sämpylät täysjyvä dijon-sinapilla ja täytä ne hapankaalilla, braatvursteilla, sipuleilla ja halkaistuilla cocktailkurkuilla. Tarjoile heti.
reseptitleivät
hapankaalisipulivegemakkara

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit