Tortillapizza on helppo ja nopea ratkaisu akuuttiin pizzan himoon! Täytteitä voi valita omien mieltymysten mukaan, tässä ohje kasvipohjaiseen tonnikala-pestopizzaan.
TORTILLAPIZZA
Ainekset:
- 2 tortillaa
- n. 4 rkl pizzakastiketta
- n. 1 dl kasvipohjaista juustoraastetta
- 2 rkl kasvipohjaista pestoa
- 1 tlk kasvipohjaista tonnikalaa
- muutama kirsikkatomaatti
- pala (suippo)paprikaa
- kapriksia
- tuoretta rucolaa ja/tai basilikaa
Valmistus:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Laita tortillaletut leivinpaperin päälle pellille.
- Levitä pizzakastiketta ja juustoraastetta kummallekin tortillalle. Lisää pesto nokareina. Jaa tortilloille myös vegetonnikala, halkaistut kirsikkatomaatit, suikaloidut paprikat ja kaprikset.
- Paista tortillapizzoja uunissa noin 5–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja reunat saaneet hieman väriä.
- Levitä rucola/basilika pizzoille ja tarjoile heti.
Vinkit!
Kasvipohjaista tonnikalaa ovat esimerkiksi Coop-merkin Soy & wheat protein -säilykkeet, Pirkan Vege Soijarouhe -säilykkeet sekä F’sh Peas -säilykkeet
reseptitpääruoka
alle 20 minbasilikakapriskirsikkatomaattipaprikapestopizzarucolavegaaninen tonnikala