Kasviskapina text logo
Kategoriat
artikkelit ( 29 )reseptit ( 539 )aamupalat ( 22 )alkuruoat ( 18 )jälkiruoat ( 15 )juomat ( 26 )kastikkeet ( 31 )keitot ( 44 )kokoelma ( 19 )kuukauden kasvikset ( 4 )leivät ( 15 )lisukkeet ( 44 )makeat leivonnaiset ( 40 )pääruoka ( 171 )pasta ( 57 )pienet herkut ( 6 )raaka-aineet ( 6 )säilöntä ( 11 )salaatit ( 43 )suolaiset leivonnaiset ( 24 )
Tägit
aamiainen ( 3 )aasialainen ( 68 )alle 20 min ( 25 )alle 30 min ( 66 )ananas ( 14 )appelsiini ( 8 )aquafaba ( 7 )arkiruoka ( 71 )aurinkokuivatut tomaatit ( 18 )avokado ( 13 )banaani ( 5 )basilika ( 44 )bataatti ( 10 )broccoliini, varsiparsakaali ( 3 )cashew ( 4 )chia-siemenet ( 11 )chili ( 39 )curry ( 7 )dippi ( 3 )drinkki ( 6 )fenkoli ( 3 )gini ( 3 )glögi ( 3 )gluteeniton ( 5 )gnocchit ( 5 )gochujang ( 8 )granaattiomena ( 11 )granola ( 3 )hapanjuuri ( 7 )harissa ( 5 )herkkusieni ( 10 )herne ( 8 )hernis ( 3 )hummus ( 5 )hunajameloni ( 3 )idut ( 8 )inkivääri ( 62 )jalapeno ( 8 )joulu ( 53 )juuriselleri ( 3 )kaali ( 16 )kahvi ( 3 )kahvikakku ( 3 )kakku ( 11 )kantarelli ( 7 )kapris ( 8 )karpalo ( 5 )kasvisjauhis ( 17 )kasvisnakki ( 3 )kasvisruokavalio ( 6 )kaura ( 7 )keltajuuri ( 3 )kesäkurpitsa ( 14 )kevätsipuli ( 26 )kiinankaali ( 3 )kikherne ( 20 )kimchi ( 3 )kirsikkatomaatti ( 21 )kookosmaito ( 5 )korianteri ( 71 )kukkakaali ( 18 )kurkku ( 29 )kurpitsa ( 16 )kuukauden kasvis ( 9 )kyssäkaali ( 3 )lakritsi ( 3 )lanttu ( 13 )lasagne ( 3 )lehtikaali ( 12 )lehtiselleri ( 30 )leipä ( 4 )leivonta ( 29 )lime ( 61 )linssit ( 16 )lipstikka ( 7 )maapähkinävoi ( 14 )maissi ( 6 )mämmi ( 3 )mango ( 9 )mangoldi ( 4 )mansikka ( 7 )manteli ( 10 )marjat ( 4 )merilevämäti ( 5 )minttu ( 22 )miso ( 9 )mocktail ( 4 )mökkiruoka ( 4 )munakoiso ( 11 )mustikka ( 3 )myskikurpitsa ( 12 )nippusipuli ( 21 )nokkonen ( 6 )nuudelit ( 21 )nyhtökaura ( 5 )ohra ( 3 )oliivit ( 7 )omena ( 16 )päärynä ( 3 )pääsiäinen ( 15 )pähkinät ( 30 )paksoi ( 3 )palsternakka ( 5 )paprika ( 46 )parsa ( 5 )parsakaali ( 9 )pasta ( 6 )pataruoka ( 3 )pavut ( 28 )pehmeä tofu ( 3 )perilla ( 3 )persilja ( 40 )persimon ( 8 )peruna ( 55 )pesto ( 10 )pinaatti ( 11 )piparjuuri ( 6 )pistaasi ( 6 )pizza ( 3 )porkkala ( 3 )porkkana ( 78 )pulla ( 4 )punaherukka ( 7 )punajuuri ( 18 )punakaali ( 15 )punasipuli ( 59 )puolukka ( 3 )purjo ( 8 )puuro ( 4 )ranskalaiset ( 4 )raparperi ( 8 )ravintohiivahiutaleet ( 41 )retiisi ( 13 )riisi ( 19 )risotto ( 11 )rosmariini ( 10 )rucola ( 4 )ruohosipuli ( 9 )ruokalahjat ( 5 )rusinat ( 5 )salaatti ( 17 )salottisipuli ( 9 )salvia ( 3 )sämpylät ( 5 )seesaminsiemenet ( 10 )seitan ( 13 )siemenet ( 12 )sienet ( 36 )sipuli ( 169 )sitruuna ( 126 )smoothie ( 4 )soijarouhe ( 24 )soijasuikaleet ( 18 )speltti ( 4 )suklaa ( 4 )sumakki ( 4 )suolakurkku ( 9 )suolapähkinät ( 10 )suppilovahvero ( 15 )taateli ( 4 )tahini ( 12 )tahnat ( 5 )tatit ( 10 )tee ( 3 )tempe ( 6 )texmex ( 8 )thaibasilika ( 5 )tilli ( 22 )timjami ( 15 )toast ( 4 )tofu ( 60 )tomaatti ( 24 )tortilla ( 8 )tuorepuuro ( 4 )välipalat ( 3 )valkosipuli ( 277 )vappu ( 11 )varhaiskaali ( 3 )vegaaninen tonnikala ( 4 )vegefeta ( 21 )vegekana ( 7 )vegekinkku ( 3 )vegepekoni ( 3 )veriappelsiini ( 8 )villivihannekset ( 15 )voikukka ( 4 )vuusto ( 3 )yrtit ( 27 )

GOCHU­JANG-GNOCCHIT

Gochujang-gnocchit ovat koukuttavan herkullinen ja nopea ruoka, joka sopii niin lisukkeeksi kuin sellaisenaankin popsittavaksi. Kermaisen tulisen annoksen viimeistelevät kevätsipuli ja seesaminsiemenet.

Annoskuva reseptille gochujang-gnocchit

GOCHU­JANG-GNOCCHIT

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
20 min

Ainekset:

  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1-2 rkl gochujang-chilitahnaa
  • 2 rkl limen mehua
  • 2 1/2 dl pippurin makuista kaurakermaa (tai maustamatonta)
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl rypsiöljyä 
  • 500 g kasvipohjaisia gnoccheja
  • (suolaa ja mustapippuria)
  • 2 kevätsipulia (tai tuoretta basilikaa / korianteria)
  • seesaminsiemeniä

Valmistus:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valmista kastike: sekoita tomaattipyre, soijakastike, gochujang, limen mehu ja kaurakerma keskenään.
  2. Kuumenna öljyt pannulla ja kuullota sipulia pari minuuttia. Lisää valkosipuli ja gnocchit, paista välillä sekoitellen, kunnes gnocchit ovat saaneet vähän väriä.
  3. Sekoita kastike gnocchien joukkoon ja anna kuumentua. Keitä pari minuuttia, kunnes kastike hieman paksuuntuu.
  4. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Vinkit!

Gochujang on korealaista fermentoitua chilitahnaa, jota löytyy nykyisin hyvinvarustelluista marketeista sekä aasialaisista ruokakaupoista.

reseptitlisukkeetpääruoka
alle 20 mingnocchitgochujangkevätsipulilimeseesaminsiemenetsipulivalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit
Joulu-reseptit