Kimchitoastit ovat koukuttavan hyviä ja helppotekoisia. Kimchin ja vegejuuston lisäksi niissä maistuu persiljalla maustettu tahini.
Kimchitoastit saavat upean ulkonäön, kun heität paistinpannulle seesaminsiemeniä. Ne tarttuvat leivän pintaan paistettaessa ja antavat ulkonäön lisäksi ihanaa makua.
KIMCHITOASTIT
Ainekset:
- 4 siivua hyvää (hapanjuuri)leipää
- kimchiä
- vegaanisia juustosiivuja tai -raastetta
- seesamisiemeniä
- paistamiseen öljyä tai vegaanista margariinia
Seesami-persiljatahna:
- ½ dl tahinia
- tuoretta persiljaa
- ripaus suolaa
Valmistus:
- Valmista ensin seesami-persiljatahna. Hienonna runsaasti tuoretta persiljaa ja sekoita se tahinin joukkoon. Mausta suolalla.
- Voitele leipäsiivut seesami-persiljatahnalla. Asettele kahdelle leivälle runsaasti pilkottua kimchiä sekä vegejuustoa. Paina kannet kiinni.
- Kuumenna pannulla öljy tai margariini ja ripottele sille runsaasti seesaminsiemeniä. Laita leivät pannulle ja paista ne molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi, painele leipiä hieman lastan avulla paistamisen aikana.
- Leikkaa leivät puoliksi ja tarjoile kuumina.
reseptitleivät
alle 20 minkimchipersiljatahinitoast