Kasviskapina text logo
Kategoriat
artikkelit ( 29 )reseptit ( 537 )aamupalat ( 21 )alkuruoat ( 18 )jälkiruoat ( 15 )juomat ( 26 )kastikkeet ( 31 )keitot ( 44 )kokoelma ( 19 )kuukauden kasvikset ( 4 )leivät ( 15 )lisukkeet ( 43 )makeat leivonnaiset ( 40 )pääruoka ( 170 )pasta ( 57 )pienet herkut ( 6 )raaka-aineet ( 6 )säilöntä ( 11 )salaatit ( 43 )suolaiset leivonnaiset ( 24 )
Tägit
aamiainen ( 3 )aasialainen ( 68 )alle 20 min ( 24 )alle 30 min ( 66 )ananas ( 14 )appelsiini ( 8 )aquafaba ( 7 )arkiruoka ( 71 )aurinkokuivatut tomaatit ( 18 )avokado ( 13 )banaani ( 5 )basilika ( 44 )bataatti ( 10 )broccoliini, varsiparsakaali ( 3 )cashew ( 4 )chia-siemenet ( 10 )chili ( 39 )curry ( 7 )dippi ( 3 )drinkki ( 6 )fenkoli ( 3 )gini ( 3 )glögi ( 3 )gluteeniton ( 5 )gnocchit ( 4 )gochujang ( 7 )granaattiomena ( 11 )granola ( 3 )hapanjuuri ( 7 )harissa ( 5 )herkkusieni ( 10 )herne ( 8 )hernis ( 3 )hummus ( 5 )hunajameloni ( 3 )idut ( 8 )inkivääri ( 62 )jalapeno ( 8 )joulu ( 53 )juuriselleri ( 3 )kaali ( 16 )kahvi ( 3 )kahvikakku ( 3 )kakku ( 11 )kantarelli ( 7 )kapris ( 8 )karpalo ( 5 )kasvisjauhis ( 17 )kasvisnakki ( 3 )kasvisruokavalio ( 6 )kaura ( 7 )keltajuuri ( 3 )kesäkurpitsa ( 14 )kevätsipuli ( 25 )kiinankaali ( 3 )kikherne ( 20 )kimchi ( 3 )kirsikkatomaatti ( 21 )kookosmaito ( 5 )korianteri ( 71 )kukkakaali ( 18 )kurkku ( 29 )kurpitsa ( 16 )kuukauden kasvis ( 9 )kyssäkaali ( 3 )lakritsi ( 3 )lanttu ( 13 )lasagne ( 3 )lehtikaali ( 12 )lehtiselleri ( 30 )leipä ( 4 )leivonta ( 29 )lime ( 60 )linssit ( 16 )lipstikka ( 7 )maapähkinävoi ( 14 )maissi ( 6 )mämmi ( 3 )mango ( 9 )mangoldi ( 4 )mansikka ( 6 )manteli ( 10 )marjat ( 3 )merilevämäti ( 5 )minttu ( 22 )miso ( 9 )mocktail ( 4 )mökkiruoka ( 4 )munakoiso ( 11 )mustikka ( 3 )myskikurpitsa ( 12 )nippusipuli ( 21 )nokkonen ( 6 )nuudelit ( 21 )nyhtökaura ( 5 )ohra ( 3 )oliivit ( 7 )omena ( 16 )päärynä ( 3 )pääsiäinen ( 15 )pähkinät ( 30 )paksoi ( 3 )palsternakka ( 5 )paprika ( 46 )parsa ( 5 )parsakaali ( 9 )pasta ( 6 )pataruoka ( 3 )pavut ( 28 )pehmeä tofu ( 3 )perilla ( 3 )persilja ( 40 )persimon ( 8 )peruna ( 55 )pesto ( 10 )pinaatti ( 11 )piparjuuri ( 6 )pistaasi ( 6 )pizza ( 3 )porkkala ( 3 )porkkana ( 78 )pulla ( 4 )punaherukka ( 7 )punajuuri ( 18 )punakaali ( 15 )punasipuli ( 59 )puolukka ( 3 )purjo ( 8 )puuro ( 4 )ranskalaiset ( 4 )raparperi ( 8 )ravintohiivahiutaleet ( 41 )retiisi ( 13 )riisi ( 19 )risotto ( 11 )rosmariini ( 10 )rucola ( 4 )ruohosipuli ( 9 )ruokalahjat ( 5 )rusinat ( 5 )salaatti ( 17 )salottisipuli ( 9 )salvia ( 3 )sämpylät ( 5 )seesaminsiemenet ( 9 )seitan ( 13 )siemenet ( 12 )sienet ( 36 )sipuli ( 168 )sitruuna ( 126 )smoothie ( 4 )soijarouhe ( 24 )soijasuikaleet ( 18 )speltti ( 4 )suklaa ( 4 )sumakki ( 4 )suolakurkku ( 9 )suolapähkinät ( 10 )suppilovahvero ( 15 )taateli ( 4 )tahini ( 12 )tahnat ( 5 )tatit ( 10 )tee ( 3 )tempe ( 6 )texmex ( 8 )thaibasilika ( 5 )tilli ( 22 )timjami ( 15 )toast ( 4 )tofu ( 60 )tomaatti ( 24 )tortilla ( 8 )tuorepuuro ( 4 )valkosipuli ( 276 )vappu ( 11 )varhaiskaali ( 3 )vegaaninen tonnikala ( 4 )vegefeta ( 21 )vegekana ( 7 )vegekinkku ( 3 )vegepekoni ( 3 )veriappelsiini ( 8 )villivihannekset ( 15 )voikukka ( 4 )vuusto ( 3 )yrtit ( 27 )

KOREA­LAISET TOFU­TACOT

Korealaiset tofutacot täytetään bulgogi-maustetulla raastetulla tofulla, hunajamelonisalsalla, gochujang-majoneesilla ja kasviksilla. Perilla ja lime viimeistelevät makumaailman.

Annoskuva reseptille korealaiset tofutacot

KOREA­LAISET TOFU­TACOT

Lautanen ja aterimet ikoni
Neljälle
kello
30 min

Ainekset:

  • 1 pkt maustamatonta tofua (n. 300 g)
  • 1-2 rkl öljyä
  • 1 pss bulgogi-maustekastiketta (Santa Maria)
  • salaattia
  • retiisejä
  • kimchiä tai hapiskimchiä
  • perillan lehtiä (tai korianteria)
  • limelohkoja
  • 12 kpl pieniä maissitortilloita 

Hunajamelonisalsa:

  • 1/4 hunajameloni (n. 230 g)
  • 1/4 kurkku (n. 65 g)
  • 1 pieni punasipuli 
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tuoretta perillaa hienonnettuna (tai korianteria)
  • 2 rkl limen mehua
  • 1/2 tl gochugaru -chilijauhetta (tai muuta chilijauhetta)
  • 1/2 tl suolaa

Gochujang-kastike:

  • 1 dl vegaanista majoneesia
  • 1/2 dl vegaanista fraichea
  • 1 rkl gochujangia
  • 1 rkl limen mehua
  • 1/4 tl suolaa 

Valmistus:

  1. Valmista ensin hunajamelonisalsa. Kuori meloni ja poista siemenet, leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna perilla. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
  2. Valmista gochujang-kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan.
  3. Raasta tofu ja laita se paistinpannulle. Paista ensin kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan, lisää sitten öljy ja paista tofu rapeaksi keskilämmöllä välillä sekoitellen. Mausta bulgogi-mausteella. Lisää joukkoon noin desi vettä ja paista, kunnes vesi on haihtunut.
  4. Pilko salaatti ja retiisit. Laita kaikki ainekset esille. Lämmitä tortillat nopeasti pannulla tai mikrossa. Täytä tortillat salaatilla, kimchillä, tofulla, retiiseillä, hunajamelonisalsalla ja gochujang-kastikkeella. Viimeistele perillan lehdillä ja tarjoile lisäksi limelohkoja.
reseptitpääruoka
gochujanghunajamelonikimchikurkkulimeperillapunasipuliretiisisalaattitacottofutortillavalkosipuli

♥ seuraa Kasviskapinaa myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

∴ Kokeilitko reseptiä? Tägää se Instagramissa #kasviskapina ja @kasviskapina, niin löydämme luomuksesi! ∴

EtusivulleKaikki reseptit